Míves Lekvárműhely

Míves Lekvárműhely

Évekkel ezelőtt egy zalai kirándulásunk alkalmával egyik barátunk több hektáros „almáskertjének" virágzását csodálhattuk meg. A több ezer virágzó almafa csodálatos látványa adott inspirációt, hogy (az eddig csak a házzal, kerttel megörökölt) gyümölcsfákkal tudatosabban is elkezdjünk foglalkozni. A megtermelt gyümölcs mennyisége eladásra kevésnek, saját fogyasztásra soknak bizonyult. Ezért kezdtünk gyümölcseinkből először csak hagyományos, majd egyre bátrabban, különleges ízvilágú lekvárokat készíteni. Rájöttünk, hogy a kertünkben nagy mennyiségben található levendula nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem a gyümölcsökhöz főzve gasztronómiai élményt is jelent.

Ezek az új ízek hatalmas sikert arattak a családi, baráti körben, ezért úgy gondoltuk, miért ne osszuk meg ezt az élményt másokkal is?!

Így jött létre a MÍVES LEKVÁR MŰHELY!

"Az elmúlt évek alatt - mióta a Míves Lekvár Műhely létrejött -, mindig is a személyes kapcsolatokon alapuló értékesítést tartottuk a legfontosabbnak. Hisszük, hogy az üzlet mindig szimpátián alapul. Nagyon örültünk megkereséseteknek és a közösségi összefogáson alapuló üzleti modelletekben való részvétel lehetőségében.

Üdvözlettel:

Zsuzsi és Józsi"